Melkert, Thijs

Melkert, Thijs
D66
Politieke partij
D66
Adres
Vosbergerhout 15
3845EN Harderwijk
Telefoonnummer
+31618450533
Commissie(s)
Lid commissie Samenleving, Lid commissie Ruimte
Nevenfunctie(s)
Docent Kunst, Drama en CKV Christelijk College Nassau Veluwe m.i.v. 15 februari 2010, Secretaris Stichting De Hortus Harderwijk m.i.v. 01-01-2017

Ik heb mij begin 2010 aangemeld bij D66 vanwege het optimistische en constructieve geluid in een tijd van overwegend pessimisme en negativiteit. Ook bij D66 in Harderwijk merk ik de houding van D66 die mij aanspreekt en waartoe ik mij sterk aangetrokken voel als sociaal-liberaal. De komende jaren wil ik mij samen met D66 hard maken voor een woon-/werkplek voor iedereen in een groene en duurzame gemeente met een cultureel hart, die voor iedereen toegankelijk is.

Vanuit mijn professie spreekt het voor zich dat ik mij in Harderwijk in wil zetten voor een mooi onderwijsklimaat en een rijk cultureel aanbod. De laatste jaren maak ik mij hard voor een groene en duurzame stad. Het thema duurzaamheid staat voor mij centraal, omdat daarin alles samenkomt: onderwijs, wonen, vervoer, natuur. Harderwijk zal nog flink wat stappen moeten zetten op het gebied van duurzaamheid en nu is het moment daar.

Ik spreek mij bij deze uit om voor een groen en bruisend Harderwijk/Hierden te willen vechten met aandacht voor jong en oud. Een stad met een cultureel en culinair hart op de Veluwe die goed bereikbaar is en aantrekkelijk is voor alle leeftijden, van Harderwijk tot ver buiten haar stadsgrenzen.