Pijnenburg, Martijn

Pijnenburg, Martijn
D66
Politieke partij
D66
Adres
Operadreef
Harderwijk
Telefoonnummer
+31 615679919
Commissie(s)
voorzitter commissie Samenleving, Lid auditcommissie

Nevenfuncties:

  • Informatiespecialist sociaal domein, gemeente Ede (betaald)

Even voorstellen:
Mijn naam is Martijn Pijnenburg. Ik ben 33 jaar geleden geboren in Harderwijk en er opgegroeid. Tijdens mijn studie ben ik er bewust op mezelf gaan wonen, en sinds een paar jaar woon ik midden in de binnenstad van Harderwijk, precies tussen de Markt, Boulevard en de kroegenhoek. Het is fantastisch dat Harderwijk steeds verder groeit en bloeit. We hebben goede horeca, een bruisend uitgaansleven, steeds meer en betere cultuur en ook toeristen weten ons steeds beter te vinden.

Maar we zijn er nog lang niet. Het mag in Harderwijk wel wat progressiever, wat losser. Vanuit de waarden van mijn partij, D66, wil ik samen met Harderwijkers en Hierdenaren verder bouwen aan stad en dorp. Waar iedereen vrij is om zichzelf te zijn en het niet uitmaakt van wie je houdt, wat je gelooft, hoe je eruit ziet of waar je vandaan komt. Waar de gemeente voor je klaar staat en je niet overlaadt met onnodige regels. Waarin we samen bepalen hoe de toekomst van Harderwijk en Hierden eruit ziet en ons ook inzetten voor een duurzame toekomst. Waar we aandacht hebben voor cultuur.

Als vertegenwoordiger van de nieuwe generatie mag ik me sinds 2014 in de gemeenteraad inzetten voor een nog aantrekkelijker Harderwijk en Hierden!

Heb je vragen? Neem dan contact met mij op via:
Whatsapp: 06-15679919
E-mail: m.pijnenburg@harderwijk.nl
Facebook: https://www.facebook.com/martijn.pijnenburg
Twitter: https://twitter.com/MPijn
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mpijn/