Buurman-Kuiper , Anke

Buurman-Kuiper , Anke
D66
Politieke partij
D66
Adres
Havendam 56
3840 AC Harderwijk

Commissie Samenleving, portefeuille sociaal domein.

Nevenfuncties:

  • Docent maatschappijwetenschappen en maatschappijleer op het Christelijk College Nassau-Veluwe (betaald)
  • Staatsexaminator CvtE (betaald)

Wie:
Mijn naam is Anke Buurman-Kuiper. Ik ben 31 jaar, getrouwd en heb een peuterzoontje. Ik ben geboren en getogen in Harderwijk. Ik ben opgegroeid in Stadsweiden en heb na een paar jaar wonen in de binnenstad Stadsweiden weer opgezocht, om mijn zoontje net zo'n fijne jeugd aan het water te kunnen geven als ik zelf heb gehad.

Wat wonen we in een mooie en fijne stad. Harderwijk begint steeds meer te bloeien! Alles wordt steeds mooier en inwoners krijgen steeds meer vrijheid, zo kunnen we nu ook op zondag onze boodschappen doen en hebben we een prachtig regenboogzeebrapad.

Met vertrouwen in mensen willen we samen werken aan een Harderwijk en Hierden gericht op de toekomst. Met de vrijheid om jezelf te zijn, waarin de mens centraal staat en met kansen voor iedereen. Met goed, divers en inclusief onderwijs. Met meer aandacht voor duurzaamheid, diversiteit en met ruimte voor initiatieven en inbreng van inwoners. De toekomstbestendige stad biedt gelegenheid voor het ontplooien én behouden van (jong) talent. Voldoende geschikt woningaanbod, werkgelegenheid en een rijk cultureel leven helpen hierbij.

Heb je vragen? Mail me of zoek me op via de sociale media!