Hoevenberg-Aerts, Kitty

Hoevenberg-Aerts, Kitty
Politieke partij
CDA
Telefoonnummer
076 50 14 431
Nevenfuncties
Bestuursassistent van de Congregatie van de Zusters Franciscanessen van Etten

Naam: Kitty Hoevenberg-Aerts
Leeftijd: 29 april 1964
Beroep: leerkracht basisonderwijs

Vragen

 1. Wat doe je in het dagelijks leven?
  Allereerst ben ik moeder van 3 dochters in de leeftijd van 19 t/m 22 jaar. Ik ben getrouwd met Marc. Onze dochters studeren en de jongste en oudste wonen niet meer thuis. Ik heb 10 jaar bij een Direct Marketing bureau gewerkt en 10 jaar ben ik invalleerkracht geweest op basisschool D’n Overkant. Naast mijn werk als gemeenteraadslid ben ik als Bestuursassistent sterk betrokken bij de Zusters Franciscanessen van Etten. Ik ben vrijwilliger bij Avoord en de Mariaparochie en zing met veel plezier in een koor.

 2. Wat vind je speciaal aan Etten-Leur?
  In Etten-Leur ben ik geboren en getogen. Ik ben blij dat ik in Etten-Leur woon. Niet té groot maar wel een gemeente met een uitgebreid aanbod van voorzieningen. Of het nu gaat over sport, winkels, het verenigingsleven, cultuur, scholen, voorzieningen voor jong en oud ; er is in principe voor iedereen wat wils. En Etten-Leur is goed bereikbaar met de trein, bus of auto.

 3. Waarom ben je gemeenteraadslid geworden?
  In eerste instantie was ik er niet op uit om raadslid te worden. Maar na enkele gesprekken met Ronnie Buiks was mijn belangstelling gewekt. Ik vind het prettig om op de hoogte te zijn van de zaken die spelen in Etten-Leur. Waar kun je dan beter zijn dan in de gemeenteraad? Je bent dan op de hoogte van allerlei zaken én ook in de gelegenheid om erover mee te praten en te beslissen. En dat laatste vind ik belangrijk. Met alleen praten kom je er niet. Je daadwerkelijk ergens in verdiepen en dan hopelijk weloverwogen een beslissing nemen voegt iets wezenlijks toe.

 4. Wat vind je leuk aan je werk voor de gemeenteraad?
  Bij allerlei zaken betrokken worden of zorgen dat je betrokken wordt, vind ik het leukste. Op deze manier weet je wat er speelt in de gemeente. Betrokken worden of raken gebeurt door goed te luisteren naar alle mensen om je heen. Wat vinden zij van een beslissing die genomen moet gaan worden? Door goed te luisteren kun je weloverwogen een besluit nemen. Samen met mijn mede CDA-(fractie)leden probeer ik dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Ik hoop dat u mij aanspreekt als ik iets voor u kan betekenen.

Stemgedrag

321 Stemmen, 99% voor
Onderwerp Datum Stem Uitslag Uitslag