Vraagbaak

Ingekomen brieven gericht aan de gemeenteraad worden op de openbare lijst van ingekomen stukken geplaatst. De griffie geeft daarbij een advies over de afdoening aan. In principe wordt de naam en woonplaats van de briefschrijver gepubliceerd, tenzij de briefschrijver dit niet wenst of als er privacy redenen zijn om dit niet te doen hierbij rekening houdend met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Hoe de gemeente in zijn algemeenheid omgaat met privacy leest u in de privacy richtlijn (zie hieronder). Een raadslid kan via de griffie de contactgegevens van de briefschrijver opvragen. Een raadslid kan via het presidium vragen een ingekomen brief te agenderen.De lijst wordt afgesloten een week voordat het presidium (één keer per maand) bijeenkomt. Deze afsluiting wordt door de griffie zichtbaar gemaakt in de lijst met ingekomen stukken. Stukken die daarna binnenkomen volgen een zelfde procedure (in een volgende cyclus). Nadat een brief bij de griffie binnenkomt, neemt de griffie contact met de briefschrijver op over de procedure en/of wordt een schriftelijke bevestiging van ontvangst verstuurd.

https://www.dantumadiel.frl/privacyverklaring-dantumadiel
Dorpsbelang heeft in samenwerking met Faber een camera geplaatst waardoor belangstellenden de ontwikkelingen van de bouw life kunnen volgen.

http://www.doarpsbelangen-damwald.nl/static/projecten/5/Campus_Damwld
Beste lezer, De vakantieperiode zit er weer aan te komen. Misschien gaat u er wel een paar weken tussenuit. Wat als u terugkomt en het wachtwoord van uw inlogaccount bent vergeten? Mogelijk dat u gewend bent om hiervoor contact op te nemen met de ServiceDesk. Wist u dat u zelf uw wachtwoord kunt resetten? Eenmalig aanmelden voor de wachtwoord reset tool Heeft u zich hier niet eerder voor aangemeld? Doe dat dan hier vóórdat u op vakantie gaat (aanmelden kan zowel vanaf huis als op het werk). Tijdens de aanmelding wordt naast uw inlogaccount en wachtwoord ook gevraagd naar uw mobiele nummer. Het systeem heeft dit nodig om u een verificatie SMS te kunnen sturen. Wachtwoord vergeten? Het resetten van uw wachtwoord kan op twee manieren 1.Op http://www.remoteleeuwnet.nl ziet u de volgende tekst met daarin een link waarop u kunt klikken: “Wachtwoord vergeten? Klik dan hier voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord”. Klik op de link en daarna op “Wachtwoord vergeten” en volg de stappen. Waar moet een wachtwoord minimaal aan voldoen? • Het wachtwoord bevat minimaal 8 tekens • Het wachtwoord bevat tekens uit minimaal drie van onderstaande categorieën: o Hoofdletters (A – Z) o Kleine letters (a – z) o Cijfers (0 – 9) o Niet-alfanumerieke tekens zoals !#@$%^_+ • Het wachtwoord mag niet (een deel van) je eigen naam of gebruikersnaam bevatten • De laatste 5 wachtwoorden mogen niet opnieuw gebruikt worden • Een wachtwoord kan maar 1 x per 24 uur gewijzigd worden. Dus als u op maandag om 12:00 uw wachtwoord wijzigt dan kunt u deze niet eerder weer wijzigen dan dinsdag na 12:00 Heeft u naar aanleiding van deze mail nog vragen, opmerkingen of tips? Telefonisch zijn wij van maandag t/m vrijdag tussen 8:00-17:00 te bereiken op (058) 233 8228 keuze 1 of via de TOPdesk Selfservice. Met vriendelijke groet, Servicedesk Shared Servicecentrum Leeuwarden E servicedesk@leeuwarden.nl T (058) 233 82 28

https://wachtwoordreset.leeuwarden.nl/
Door op onderstaande link te klikken kunt u de website van de gemeente Dantumadiel benaderen.

https://www.dantumadiel.frl/
Door op onderstaande link te klikken, komt u op de site waar alle actuele gemeentelijke verordeningen en regelingen worden gepubliceerd.:

https://www.overheid.nl/lokale-wet-en-regelgeving