VHL plein

dinsdag 21 april 2020 20:00 - 22:00
Locatie:
Digitaal te volgen
Voorzitter:
E. Geluk
Toelichting:

VHL Plein Sociaal Maatschappelijke Agenda

Op basis van de door het presidium aangegeven behoefte van de raad staat het VHL plein van 21 april (20.00 tot 22.00 uur) aanstaande volledig in teken van het sociaal domein.

Tijdens een aantal interessante presentaties zal vanuit diverse invalshoeken aandacht worden besteed aan het verleden, het heden en de toekomst van het sociaal domein in de gemeente Vijfheerenlanden.

Het programma

  1. Piet-Hein Peeters (auteur van het boekje Vijf jaar lokaal sociaal domein) vertelt over 5 jaar lokaal sociaal domein.
  2. Bert Wienen (Associate lector Lectoraat Jeugd, domein Gezondheid & Welzijn Hogeschool Windesheim) vertelt over trends en ontwikkelingen in het sociaal domein en over het onderwerp medicalisering vs normalisering.
  3. Inge van der Hauw (projectleider Sociaal Maatschappelijke Agenda gemeente Vijfheerenlanden) gaat in op sturen op resultaten door de gemeente
  4. Nieske Blaauw (directeur Welzijn Vianen) vertelt over welzijn in de -0de lijn en de samenwerking met inwoners, partners en gemeente.
  5. Nicoline Emck (coördinator sociaal team gemeente Vijfheerenlanden) vertelt over de route van een zorgvraag van inwoners en de rol van het Sociaal Team

Digitaal plein
In verband met de richtlijnen van het RIVM zal ook dit VHL plein digitaal plaatsvinden.

Vergadering volgen en vragen stellen
Inwoners kunnen de vergadering volgen via de website van de gemeente: https://channel.royalcast.com/vijfheerenlanden/#!/upcoming. U kunt vragen stellen door gebruik te maken van de chatfunctie (zie handleiding).
De vergadering is alleen live te volgen en is later niet terug te zien.

Wij rekenen op jullie digitale komst!

Uitzending

Agendapunten