Raadsinformatiebijeenkomst

donderdag 13 februari 2020 10:00 - 13:00
Locatie:
Bedrijventerrein Lage Weide (Startlocatie Hofclub Werken en Vergaderen, Niels Bohrweg 121
Voorzitter:
Agenda documenten:

Agendapunten

 • Tijd: 10.00-13.00 uur uur
  Locatie: Bedrijventerrein Lage Weide (Startlocatie Hofclub Werken en Vergaderen, Niels Bohrweg 121)
  Beleidsveld: Economische zaken (i.s.m. Mobiliteit, Energie, MBO)/ wethouder Verschuure en wethouder van Hooijdonk
  Agenderenden: Woordvoerders EZ, (F. Dekkers, J. Ferket, M. van Dalen, C. Bos, J. Zwinkels, R. van der Zweth, M. van Heuven, R. Wiegant, I. el Abassi, E. Oosters, R. van der Graaf, D. Bosch).

  Motivering agendering RIB:
  De directeur van Parkmanagement Lage Weide heeft de gemeenteraad voorgesteld een werkbezoek te organiseren voor raadsleden. De woordvoerders hebben met dit voorstel positief ingestemd. Het werkbezoek is bedoeld voor raadsleden en fractiemedewerkers, maar ook de wethouder(s) en zijn ambtenaren zijn uitgenodigd. Het doel van het bezoek is om als gemeenteraad op locatie te zien wat er mede dankzij subsidie van de gemeente allemaal gebeurd.
  Na een inleidende presentatie van Parkmanagement Lage Weide op een nog te bepalen locatie in het gebied is er ruimte voor bedrijfsbezoeken. Er worden vier bezoeken georganiseerd op de thema’s werkgelegenheid, maakindustrie, duurzaamheid, bereikbaarheid en MBO. Bedrijven die worden aangedaan zijn Otto Workforce, The Vineyard, Van Doorn Packaging, Tetos, Theo Pouw, Iwell en Strukton. Het programma wordt afgesloten met een netwerklunch waarbij gelegenheid is voor ontmoeting met de ondernemers, eigenaren, gebruikers van Lage Weide.