Commissie Ruimtegebruik en Leefomgeving

maandag 29 juni 2020 19:30
Locatie:
Alleen digitaal te volgen. Kijk hiervoor bij 'Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?' hieronder.
Voorzitter:
E.J. Ruitenberg
Toelichting:

Vervolg van de commissievergadering van woensdag 24 juni (vanaf agendapunt 08).

De vergadering vindt alleen voor de commissieleden (met inachtneming van de Corona maatregelen) plaats in de raadszaal. Vanwege deze situatie is de vergadering alleen openbaar te volgen via internet en Loco TV.

Spreekrecht
Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om in te spreken in de vergadering. Vanwege de bijzondere omstandigheden is dit in aangepaste vorm, fysiek in de vergadering of per e-mail. Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de griffier, zie hierna.

Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?
De commissievergadering kunt u rechtstreeks volgen via internet. Op 29 juni vindt u op de startpagina van www.oldebroek.nl bij het onderdeel ‘nieuws’ een item ‘live meekijken commissievergadering’. Klikt u daarop, dan komt u in het scherm van de uitzending en kunt u vanaf 19.30 uur de uitzending voor u zelf starten. De uitzending is ook te volgen op Loco TV.

Vragen?
Voor vragen over de vergadering en het spreekrecht kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; e-mail: htabak@oldebroek.nl.

Agendapunten