Commissie Ruimtegebruik en Leefomgeving

woensdag 13 mei 2020 19:30
Locatie:
Alleen digitaal te volgen. Kijk hiervoor bij 'Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?' hieronder.
Voorzitter:
E.J. Ruitenberg
Toelichting:

Vanwege de situatie met het Corona virus vindt deze vergadering digitaal plaats en dus niet in de raadszaal. De vergadering is alleen openbaar te volgen via internet en Loco TV.
Spreekrecht
Voor belanghebbenden en betrokkenen bij een onderwerp is het mogelijk om in te spreken in de vergadering. Dat kan vanwege de bijzondere omstandigheden alleen digitaal. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u contact opnemen met de griffier, zie hierna.
Kijkt en luistert u mee met de uitzending van de commissievergadering?
De commissievergadering kunt u rechtstreeks volgen via internet. Op 13 mei vindt u op de startpagina van www.oldebroek.nl bij het onderdeel ‘nieuws’ een item ‘live meekijken commissievergadering’. Klikt u daarop, dan komt u in het scherm van de uitzending en kunt u vanaf 19.30 uur de uitzending voor u zelf starten.
Vragen?
Voor vragen over de vergadering kunt u terecht bij Hans Tabak, griffier van de gemeenteraad, telefoon (0525) 638 200; mail: htabak@oldebroek.nl.

Agendapunten